Politiet jagtede biltyv med droner

Foto: presse-fotos.dk

Torsdag aften forsøgte en 28-årig biltyv at stikke af fra ordensmagten. Sydøstjyllands Politi fandt ham dog med en drone.


Det begyndte egentlig med et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved afkørslen til Skanderborg. Her blev Sydøstjyllands Politi sendt ud, fordi meldingen gik, at en 28-årig mand i en varevogn havde påkørt et skilt.

LÆS OGSÅ: Køreprøve endte i færdselsuheld – 18-årig bestod alligevel

– Da vi kom derop, var der ro på, men så tog pokker ved ham. Han kørte ned på afkørselsrampen, men fik vendt rundt og kørte tilbage af den samme rampe, siger vicepolitiinspektør Stig Simonsen til Horsens Folkeblad.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Herfra gik jagten, undervejs brød den 28-årige flere gange færdselsloven. Blandt gik det både venstre om helleanlæg og over for rødt flere gange.

Men lidt i kl. 20 gik det galt, da den 28-årige kørte op bagi en 46-årig kvinde fra Skanderborg. Sammenstødet sender varevognen og den 28-årige over i modsatte vejbane, hvor en 76-årig bilist rammes frontalt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Efter den påkørsel tog den 28-årige flugten til fods. Politiet sendte derfor droner i luften for at lokalisere ham. Ligesom man afspærrede området kortvarigt. Kl. 20.26 blev den 28-årige så anholdt. Det viste sig i øvrigt at varebilen var stjålet.

Fredag morgen var han stadig i politiets varetægt. Jurister skal nu klarlægge, hvad han helt præcist kan sigtes for. Muligvis vanvidskørsel Men til avisen fortæller politiet, at der alene i døgnrapporten er skrevet 3 til 4 sider om sagen.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk