Politiet: Ingen køre- og teoriprøver i yderligere to uger


Selv på årets sidste dag er 2020 ikke færdig med at kaste galle op, de nuværende coronarestriktioner fortsætter nemlig ind i det nye år – og det betyder ingen køre- eller teoriprøver.

Hvis der kun er en teori- og køreprøve mellem dig og kørekortet, har vi dårlig nyt. Køreskoleelever må nemlig vente endnu længere med at få kørekort.

Det nuværende stop for alle køre-og teoriprøver i Danmark forlænges nemlig til og med 17. januar 2021, oplyser Rigspolitiet på Twitter.

LÆS OGSÅ: Fra i morgen gælder disse regler for alle bilisterPrøverne var allerede indstillet til og med 3. januar 2021, men køre-og teoriprøverne er en del af den nedlukning af Danmark, som statsminister Mette Frederiksen (S) forlængede på et pressemøde 29. december.

Rigspolitiet gør dog i samme ombæring opmærksom på, at der fortsat afvikles køreprøver til storvognskategorierne. Det gælder således både bus-og lastbilskørekort.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk