Politiet i kæmpe brøler – 600 bilister blitzet ved en fejl

Arkivfoto

Har du kørt på strækningen, og er du blevet blitzet for hastigheden, hører du måske slet ikke fra politiet. Der er nemlig begået en fejl.

Fredag eftermiddag gik der kludder i teknikken for stærekassen på Grenåvej i Aarhus. Helt konkret betyder det, at mere end 600 bilister er blevet helt uden grund i Aarhus. Det skriver Østjyllands på Twitter.

Vagtchef ved Østjyllands Politi Jens Henrik Jensen fortalte fredag til Ekstra Bladet, at man blev opmærksom på fejlen, fordi undrende bilister begyndt at ringe ind med spørgsmål til de uberettigede billeder. Og det gjorde de helt rigtigt i.

Af tweetet fremgår det nemlig også, at teknikere blev sendt ud for at rette fejlen. Man skal dog ikke vide sig alt for sikker. For har man faktisk kørt for stærkt på Grenåvej i retning mod centrum af Aarhus, er man stadig med i den pulje af sager, som politiet vil sige på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
De billeder, som er taget ved en fejl, er slettet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk