Politiet: Her går vi målrettet efter gaderæs

Foto: Presse-fotos.dk

Som i de seneste weekender landet over vil Syd- og Sønderjyllands Politi i den kommende tid slå ned på gaderæs i kredsen.

Flere fotos på: Presse-fotos.dk

Faktisk begyndte man allerede torsdag i sidste uge, og her ‘fangede’ patruljer i alt 60 personbiler i kontroller i henholdvis Haderslev og Padborg.


I 13 af tilfældene kunne man skrive bilisterne for en række overtrædelser af færdselsloven. Bl.a.:
– En sag om spirituskørsel
– Seks sager om fejl og mangler på køretøjer
– Fire indkaldelser til syn
– En øvrig færdselssag

Desuden blev det til en betinget frakendelse af kørekortet for en bilist, da vedkommende kørte for stærkt på motorvejen, skriver Syd-og Sønderjyllands Politi.

– Vi vil ikke tolerere, at trafikanter skaber farlige situationer på vejene. Det skal være trygt at færdes i trafikken. Vi kommer til at fortsætte vores målrettede færdselsindsatser, når vi får anmeldelser om optræk til streetrace, siger leder af Syd- og Sønderjyllands Politis Færdselsafdeling, vicepolitiinspektør Knud Reinholdt.

Han fortæller videre, at politiet ikke vil være bange for at bruge de nye bestemmelser i loven om vanvidsbilisme, som giver ordensmagten mulighed for at beslaglægge biler.

Her kan du læse mere om, hvornår politiet må beslaglægge din bil.

Vicepolitiinspektør opfordrer desuden enhver, som måtte se optrækket til noget gaderæs, til at ringe 114.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk