Politiet har taget hans biler – suspekt influencer skal blive bag tremmer

Den tidligere kickbokser og selvudråbte dollarmilliardær skal fortsat sidde bag lås og i Rumænien. Det samme skal hans bror.

I december blev den amerikanske influencer Andrew Tate anholdt i Rumænien. Her mistænker myndighederne ham for at være en central del af en menneskesmugler-ring.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Undersøgelse slår fast: Mænd i sportsvogne har små vedhæng

For at dække omkostningerne til efterforskningen og den eventuelle retssag har rumænsk politi beslaglagt mindst 15 af Tates biler. Ligesom ejendomme i landet – han har med sin bror Tristan – også tilhører myndighederne nu. I hvert fald midlertidigt.

Og nu har en rumænsk domstol afgjort, at brødrene og deres mistænkte medsammensvorne skal forblive bag tremmer. Det skriver Det skriver BBC.

Reklameblok:Ville fortælle klimaaktivist om co2-udslip
De i alt fire anholdte personer skal nu forblive bag tremmer indtil 27. februar. I den brede offentlighed er Tate nok bedst kendt for sine vilde udsagn om blandt andet kvinder. Ifølge ham tilhører ‘kvinden udelukkende manden’.

Tate kom inden sin anholdelse også på glatis, da forsøgte at lægge sig ud med den 20-årige, svenske klimaaktivist Greta Thunberg. Tate ville gerne oplyse Thunberg om den samlede co2-udledning fra hans flåde af superbiler.

Det måtte Tate gerne, svarede Thunberg. Han kunne sende en mail til smalldickenergy@getalife.com.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk