Reklame:

Politiet: “Flugtbilist afslørede sig selv”

Der skulle noget ‘gammeldags’ opklaringsarbejde til. Men så fandt politiet også frem til en flugtbilist, der mandag morgen torpederede et sommerhus. 

Mandag afslørede en flugtbilist på den sydfynske ø Ærø faktisk sig selv. Det fortæller Fyns Politi til TV2 Fyn.

Om morgenen havde bilisten pløjet sin bil ind i et sommerhus i byen Ærøskøbing. Og så var han ellers kørt fra stedet uden at stå ved sin dummert.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men da der ikke var nogle vidner til ulykken, måtte politiet i gang med opklaringsarbejdet på egen hånd.

Dele fra bilen, som var røget af i forbindelse med ulykken, endte dog med at afsløre bilisten, som politiet fandt frem til ved at undersøge de forskellige dele.

LÆS OGSÅ: Christoffer vil forbyde lovligt racerløb – “Vi kan ikke byde folk det helvede”

– De skarpe politifolk fik gennem godt gammeldags politiarbejde efterforsket, hvilken type bil den tilhørte, og hvem der ejer sådan en bil på øen, fortæller politikommissær Rasmus Tyllesen til mediet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Ulykken var dog ikke det eneste, den flygtende bilist blev sigtet for. Bilisten, en lokal mand i sine tyvere, havde godt nok forsøgt at gemme bilen for politiet. Men den hoppede ordensmagten ikke på.

Efter lidt tid indrømmede han da også at have kørt bilen, der ramte sommerhuset. Og selvom han faktisk slet ikke må køre bil på grund af en tidligere frakendelse.

Noget politiet også mener er grunden til, at bilisten i forsøgte omgang stak af fra stedet.

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?