Politiet er rasende: Bilister filmede ved grum ulykke

Foto: presse-fotos.dk

Sydøstjyllands Politi har ikke meget tilovers for en række bilister, som mandag fandt telefonen frem for at filme ved et grum uheld på E45 ved Hedensted.


En række bilister har hver især værsgo at aflevere 2.000 kr. i bøde. Ligesom de står til et klip i kørekortet. Sydøstjyllands Politi kunne nemlig konstatere, at bilisterne hen telefonerne frem for at filme ved en ulykke på E45 Østjyske Motorvej omkring Hedensted.

LÆS OGSÅ: Motorcyklist nægtede at køre med hjelm – så styrtede han og døde 

Her var en lastbil på grund af uopmærksomhed mandag eftermiddag kørt op i en række biler som holdt i kø for at komme fra ved afkørsel 58.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
I den modsatte retning opstod der desværre hurtigt en ‘kiggekø’, fordi nogle bilister absolut skulle have de forfærdelige scener med. Bilisternes opførsel blev heldigvis bemærket af politiet.

– Det er først og fremmest ulovligt at benytte håndholdt mobiltelefon under kørslen. Herudover er det også farligt og fjerner fokus på trafikken. Etisk set mener vi heller ikke, at det er i orden at filme andre mennesker i en så sårbar situation, og hvor de er ude af stand til at sige fra, skriver Sydøstjyllands Politi på Facebook.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Ved ulykken kom to kvinder på henholdsvis 20 og 27 år alvorligt til skade. Tirsdag eftermiddag var den 20-åriges tilstand fortsat kritisk.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk