Politiet deler vild video – her bliver betjent kørt ned

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Politiet understreger, at videoen ikke deles for udskamme bilisten. Men i stedet for at gøre opmærksom på netop opmærksomhed bag rattet.


I denne uge er færdselspolitiet særligt på udgik efter en gruppe af bilister – nemlig de mest uopmærksomme af slagsen. Af samme grund deler Midt- og Vestjyllands Politi nu en video fra Herningmotorvejen.

Optagelsen er godt nok fra sidste år. Men den viser med skræmmende tydelighed, hvad der kan se, når man ikke holder øjnene på vejene. Her går det udover en betjent i arbejde.

I videoen kan man se, hvordan én betjent kommer rullende henad asfalten. Øjeblikket forinden er han blevet ramt af en bil som var den forreste i et harmonikasammenstød. Noget der kunne være undgået, hvis den bagerste bilist havde holdt øje med vejen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
I stedet endte det, skriver Midt- og Vestjyllands Politi, med at koste betjenten en længere sygemelding.

Kollegerne i kredsen har i denne uge haft nok at lave. Alene i løbet af mandag og tirsdag sigtede man 22 bilister for færdselsforseelser som relaterer sig til uopmærksomhed. Kontrollen fortsætter ugen ud. Og det i hele landet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk