Politiet beslaglægger Mercedes “De nummerplader er IKKE i orden”


Politiet i Irvine i det sydlige Californien har beslaglagt en Mercedes fra to røverimistænke. Nummerplade-anordningen er – blandt mange andre ting – lidt for kreativ. 

Det har været smart for de nu to røverimistænke mænd i det sydlige Californien. Men politiet i byen Irvine bryder sig bestemt ikke om det, deres Mercedes C-Klasse viste sig i stand til at gøre.

Med et tryk på en knap i kabinen kunne røverne skifte bilens bagerste nummerplade ud på et øjeblik. Så taler vi selvfølgelig ikke om, at C-Klassen i forvejen er udstyret med nogle meget letgenkendelige aluminiums-hjul. Nej, det lader vi ligge. Altså bortset fra, at det måske netop var hjulene, som fældede de to kriminelle typer.

En borger i Irvine mente nemlig at kunne genkende bilen, som politiet i forbindelse med nogle tyverier tidligere har omtalt. Borgeren kontaktede derfor politiet. I bilen fandt ordensmagten mere end rigeligt, der indikerede, at bilen ikke blev brugt på helt lovlig vis.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Udover den/de roterende nummerplader fandt politiet i C-Klassen også udstyr til at stjæle brændstof. Derudover fandt politiet ‘andre tyvekoster’ og ‘beviser på identitetstyveri’ i bilen. Det skriver politikredsen i et opslag på Facebook.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk