Politiet beslaglægger leaset Porsche – “alt var galt”

En blot 18-årig mand tæller nu i statistikken over de mere end 500 bilister, der siden marts i år er blevet knaldet for vanvidskørsel.
Foto: Vestegnens politi på Twitter

Meget var galt, da en 48-årige mand i sidste uge ikke ville hilse på Østjyllands Politi. I stedet sparkede han til speederen i sin leasede Porsche.

Tirsdag aften i sidste uge beslaglagde Østjyllands Politi en leaset Porsche, herfra vil anklagemyndigheden går rettens vej for at få bilen konfiskeret. Det skriver kredsen i døgnrapporten.

I bilen sad en 48-årig mand, som blev spottet af en civilbetjent på Molsvej i Rønde. Her foretog Porschen blandt andet en ulovlig overhaling. Længere henne ad vejen nåede hastighed op på det dobbelte af de tilladte 60 km/t.

Og alene de overtrædelser af færdselsloven er nok til at kategorisere den 48-årige som vanvidsbilist. Men det var nu ikke, fordi han havde særligt meget lyst til at tale med politiet. Måske fordi manden allerede var frakendt kørekortet. Det indledte en jagt, som først endte 10 minutter senere, da Porsche bevægede sig nedad en lukket sommerhusvej.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Her viste det sig i øvrigt også, at manden bag rattet var påvirket af alkohol. Alene promillen var så høj, at det kan betegnes som vanvidskørsel. Desuden vil politiet have afklaret, om manden også var påvirket af narko.  Billeder, som blandet andet Tv2 Østjylland har bragt, viser, at der er tale om en ældre Porsche Panamera

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk