Politiet beslaglægger flere biler hos suspekt influencer

Han er blevet kaldt ‘internettets største kvindehader’, og lige nu sidder han fængslet i rumænien. Lørdag hentede myndighederne flere af Andrew Tates superbiler.

Lørdag hentede de rumænske myndigheder flere luksusbiler fra ejendommen rundt om i landet. Bilerne og ejendommene tilhører den tidligere kickbokser Andrew Tate. Sammen med sin bror og to andre personer sidder Tate lige nu i et rumænsk fængsel, imens de undersøges for menneskesmugling.  Det skriver Reuters.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Har beslaglagt mere end 15 biler 
Den rumænske anklagemyndighed mener, at Tate, broderen Tristan og to rumænske kvinder er en del af et kriminelt netværk som udnyttede og solgte kvinder. De fire personer blev anholdt 29. december sidste år. De nægter alle fire at have begået noget kriminelt.

LÆS OGSÅ: Vejdirektoratet: Dette forbud i trafikken virker

Alligevel valgte en rumænsk dommer at give politiet lov til at tilbageholde de fire i 30 dage. Tidligere på ugen fortalte anklagemyndigheden ifølge nyhedsbureauet Reuters, at man havde beslaglagt 15 luksusbiler og mere end 10 ejendomme som tilhører Tate-brødrene.

Reklameblok:LÆS OGSÅ: Undersøgelse slår fast: Mænd i sportsvogne har små vedhæng

Myndighederne har beslaglagt bilerne, som en slags sikkerhed for, at man kan få dækket omkostningerne i forbindelse med undersøgelsen mod brødrene. Brødrene har siden forsøgt at appellere deres fængsling. Men det afviste en dommer at se på.

“Kvinder tilhører mænd”
Tate, en tidligere deltager i den britiske udgave af reality-programmet Big Brother, blev kendt for kvindehadende bemærkninger og hadefulde ytringer. Bemærkninger der siden har fået ham udelukket fra flere sociale medier. Dog blev Tates Twitter-konto genaktiveret, efter Elon Musk købte mediet.

Reklameblok:

Tate, som har amerikansk og britisk statsborgerskab, har sagt, at kvinder delvist selv er skyld i, hvis de bliver voldtaget. Og at kvinder tilhører mænd.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk