Politiet beslaglagde Dianas bil – hun fik den tilbage fyldt af mug


Diana Schmidt fik stjålet sin bil, som en tyv brugte til vanvidskørsel. Da hun fik bilen tilbage, var den skadet for mellem 15.000 til 20.000 kr.

Sidste år brugte en tyv Diana Schmidts Citroën DS 7 Crossback til vanvidskørsel. Derfor blev bilen en af de mere end 200 biler, som Midt- og Vestjyllands Politi beslaglage med henblik på konfiskation i 2021.

Det skriver TV Midtvest, som også har billeder af den mugne franskmand.

Men da det i retten blev afgjort, at Diana skulle have bilen tilbage, fik hun noget af chok. For da hun ville hente bilen hos Midt- og Vestjyllands Politi er den mildest talt fyldt af mug.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Der springer nærmest mug ud på mig, da jeg åbner dørene. Bilen er total gennemrådden. Jeg var tudefærdig, siger Diana Schmidt til TV Midtvest.

Politiet beklager
Hos Midt- og Vestjyllands Politi beklager man, at Diana Schmidt har fået en bil tilbage, som er dårligere stand, end da den blev beslaglagt. Alligevel fik Diana Schmidt besked på, at hun skulle fjerne bilen opbevaringspladsen samme dag.

Ses vi til Auto Show?


På et værksted i Holstebro blev det vurderet, at Citroënen er skadet for et sted mellem 15.000 og 20.000 kr. Politikommissær hos Midt- og Vestjyllands Politi Kim Steiniche beklager forløbet. Til TV Midtvest fortæller han, at der vil være mulighed for klage.

Hvilket Diana Schmidt allerede er i gang med. Hun vil have erstatning for den uberettigede beslaglæggelse samt for skaderne på bilen. Hun vil også søge erstatning for den Opel Insignia, hun købte for at komme rundt i perioden, hvor politiet tilbageholdt hendes Citroën.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk