Politibetjent skadet – 16-årig troede, han kunne køre fra politiet

Foto: Rigspolitiet

En blot 16-årig dreng fra Hadsten var overbevist om, at hans køreevner og hastighed på knallert kunne spare ham for en snak med ordensmagten.

Fredag eftermiddag i sidste uge stødte en patrulje fra Østjyllands Politi på en hurtigtgående knallert i Hadsten. Men selvom knalleristen næppe kan have overset de blå blink, forsatte turen.


Stoppe gjorde knallerten i hvert fald ikke. Heller ikke selv om det faktisk lykkedes patruljen at få fat i føreren, en blot 16-årig dreng.

Med en politimand hængende efter knallerten, forsatte den 16-årige ufortrødent. Først da knallerten ramte en grøftekant, gav den 16-årige op.


Den 16-årige kom ikke til skade, men politibetjenten, der hang efter knallerten, pådrog sig skader i skulder og nakken. Hvorfor den 16-årige dreng ikke var meget for en sludder med politiet, viste sig tydeligt kort efter, da han blev fundet i besiddelse af en mindre klump hash.

Det er dog blot ét af drengen mange problemer. Foruden hashen er han nemlig sigtet for adskillige brud på færdselsloven, fremgår det af døgnrapporten.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk