Politi stopper bilist med 190 km/t: ‘Jeg testede bare nye dele’

Politiet i den amerikanske by Duluth siger selv, at hastigheden er en af de højste nogensinde målt i byen

Åh ja, nye dele. For en bilentusiast er der næppe noget mere tilfredstillende. Man føler, at man – lige som bilen – kan lidt igen efter monteringen af en ny turbo, trækaksel eller hvad det nu måtte være.

Samme følelse må Kenny Hemraj have siddet med, da en betjent fik bragt ham og hans lidt for hurtigtgående BMW til standsning. Eller ‘lidt’ er måske en kende underdrevet. Hemraj hammerede nemlig den tyske bil igennem en 70 km/t-zone med intet mindre end 190 kilometer i timen. Forklaringen, der i øvrigt blev fanget på betjentens bodycam og altså nu er endt på det sociale medie Twitter, er da også umiddelbar.

Reklameblok:LÆS OGSÅ: Nürburgring på to hjul i en Daihatsu – hvordan undgår den at vælte?!

“Jeg har lige monteret nye dele, og så ville vi bare tjekke, at alt var i orden”, fortæller bilisten betjenten.

Nu kender vi ikke amerikansk færdselslovgivning specielt indgående, men sin kørsel får Kenny Hemraj trods den brutale ærlighed næppe nogen hæder for. Vi gætter i stedet på en klækkelig bøde og et kørekort i en meget tynd tråd, hvis det da ikke allerede er klippet i stykker.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

 

 

 

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk