Reklame:

Politi beslaglægger to Lamborghinier for ‘antisocial adfærd’ i trafikken

Politiet slog til mod to Lamborghini-ejere, efter at de havde brugt en weekend på at have det lidt for sjovt på offentlig vej.

Hensynsløs kørsel hører ingen steder hjemme. Vil man skabe sig tosset bag rattet, er racerbanerne heldigvis opfundet.

Det er måske gået op for to Lamborghini-ejere i England, efter at politiet i de tidlige morgentimer bankede på hos dem og forlangte nøglerne udleveret.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det sker, skriver The Sun, fordi de to Lamborghini-ejere havde brugt sidste weekend på at ‘udvise antisocial adfærd i trafikken’.

Bare 12 timer forinden beslaglæggelserne havde politiet faktisk givet de to Lamborghini-ejere en advarsel. Deres kørsel var ganske enkelt i orden.

LÆS OGSÅ: Medier – Verdenskendt bilmærke bliver Haas’ nye hovedsponsor

Men det har bilisterne altså blæst på. For det halve døgn senere bankede politiet altså på igen. Denne gang bevæbnet med fejeblade.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Hvad der præcist sker herfra er uklart. Men Lamborghini-ejerne slipper nok ikke uden om et større bidrag til statskassen, hvis de vil se deres biler igen.

Om kørekortene hænger i en tynd tråd, melder hverken The Sun eller politiet i Greater Manchester, som tog bilerne, ikke noget om.

Men på Twitter kunne ordensmagten ikke undgå at bemærke, at det var en dejlig dag… ‘at beslaglægge to Lamborghinier på’.

Reklameblok:


 

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?