Reklame:

Politet: “Der bliver kørt for hurtigt uden for DHB”

Igen lørdag var politiet til stede i forbindelse med afviklingen af Danmarks Hurtigste Bil, DHB. Uden for Padborg Park gik det for hurtigt.

Syd- og Sønderjyllands Politi har i løbet af de seneste dage været massivt til stedet på og omkring Padborg Park, hvor der lige nu afholdes Danmarks Hurtigste Bil. Og det er ikke gået stille for sig. Snarer sagt har bødeblokkene været rødglødende.

Blandt har ordensmagten givet en bilist 1.000 kr. i bøde, ligesom en lovlig gevindundervogn har kostet et sæt nummerplader.  Det er også blevet til beslaglæggelser af biler. To indtil videre har politiet for talt. Søndag var der også noget at komme efter. Der blev nemlig kørt for stærkt uden for Padborg Park, mener politiet. Faktisk så stærkt at det har kostet kørekortet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– En del kørte for hurtigt i området ved og omkring arrangementet Danmarks Hurtigste Bil i Padborg i dag. En del bøder, 12 klip og 2 betingede frakendelser, lyder det i et tweet torsdag aften


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?