Polestar overvejer at bygge biler i Europa

Polestar, der på trods af slægtskabet med Volvo er mere kinesisk end svensk, overvejer at bygge biler i Europa, siger topchefen. 

Selvom Polestar er kinesisk, er det vigtigt for dem at få fat i de europæiske bilister. Faktisk er det så vigtigt, at mærket nu overvejer at flytte produktionen til Europa. I hvert fald dele af den.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Helt konkret ser mærket nu på, om det kan lade sig gøre at producere den kommende Polestar 7 her på vores breddegrader. Det fortæller mærkets administrerende direktør Thomas Ingenlath til Automotive News Europe.

Polestar-kunder skal dog ikke sætte næsen op eller smide penge efter en bil i håbet, om at den er europæisk bygget. For det kommer ikke til at ske inden for de næste fem år. Lige nu er Polestar 2 mærkets eneste model. Og det uanset hvor mange kører rundt henne.

Først fra næste år er SUV’en Polestar 3 klar. Den får selskab af en ret så vild cabriolet med 884 hestekræfter. De første eksemplarer er allerede udsolgt. Altså fire år før mærket overhovedet kan levere bilerne.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk