Pitbox er Danmarks nye markedsplads for alt til motorsport

Pitbox.dk - markedsplads for motorsporten

Hvor finder du brugte dele, udstyr og komplette biler til motorsport? Pitbox er en helt ny markedsplads dedikeret til netop motorsport.

Hvis du går med en drøm om at køre racerløb – det kunne være rally, gokart eller drifting – hvor finder du så det helt rigtige køretøj? Det vil et nyt site forsøge at hjælpe dig med. Navnet er Pitbox.dk.

Sitet er stiftet af Jesper Egebart, der selv har kørt både DTC og Super GT, så han kender til udfordringen med køb og salg indenfor motorsportens verden i Danmark.

“Jeg syntes, der manglede et godt sted til køb og salg herhjemme. Min drøm med Pitbox.dk var derfor at samle alle motorsportsgrene et sted, så både gokart, baneløb, rally, e-sport og drifting alle har en side, hvor de kan købe og sælge alt fra biler til reservedele”, fortæller Jesper Egebart.

Pitbox.dk er nu lanceret, og der er allerede en del spændende køretøjer og reservedele klar til salg. Eksempelvis Ford Capri, Super GT-racer, Corvette, 208 Maxi, DTC-Camaro, Formel 2000-bil og meget andet.

Også reservedele er der en del af. Lige fra bolte til turboladere og komplette motorer. Og er du på udkig efter en kæmpe team-lastbil eller en autotrailer, så er Pitbox.dk også stedet at besøge.

Men hvad koster det så at annoncere på sitet, spørger du jo nok? Det koster lige præcis ingenting. Så hop du bare ind og få sat nogle ting til salg – klik her: pitbox.dk/opret-bruger/

Du finder alle de mange fine racerbiler og dele til salg lige her: pitbox.dk/annoncer/

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk