Reklame:

Peter fra Randers kører på genbrugspladsen i sin Ferrari

Bare fordi nyprisen er på den uhyggelige side af 2,3 millioner kr. har danske Peter ingen fine fornemmelser i sin Ferrari 360, som sagtens tåler en tur på genbrugsstationen.

Som Peter selv skriver til Boosted-redaktionen, så “er det jo sådan, vi gør i Randers”. Det er nemlig ikke kun i det store udland, at man kan finde på at bruge en Ferrari til de mere praktiske formål.

Det kan vi også sagtens herhjemme. Eller det kan Peter bag Youtube-kanalen “Peter on Cars” i hvert fald.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


“Jeg er den type, der hellere vil lave sjov med at have en dyr bil, end at begynde at snobbe omkring det. Man er vel en drengerøv fra Randers”, skriver Peter om videoen til Boosted-redaktionen.

LÆS OGSÅ: Antons Golf R32 er et monster med 450 hestekræfter

Han tilføjer, at fordi der ikke lige er plads til et hængertræk på 360’eren, ville det tage ham mindst 35 ture frem og tilbage at komme af med alt haveaffaldet.

Indrømmet, det hele er noget nemmere med en anhænger. Men hey, man har kun det sjov, man selv laver.

Reklameblok:
På genbrugspladsen løftede der sig en del øjenbryn, da Peter kom trillende. Og en enkelt medarbejder var da også lige henne for at pointere, at hastighedsbegrænsningen på de 20 km/t skulle overholdes. Ferrari med Capristo Stage 3-udstødning eller ej.
Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?