Peter har kørt 440.000 kilometer i sin Hyundai i10

Foto: Hyundai Danmark

Peter Carlsen købte sin Hyundai i10, da den lille koreaner var fire år gammel og havde trillet 60.000 kilometer. Han havde ikke forestillet sig, at han skulle lægge yderlige 440.000 kilometer til. 


Da Peter Carlsen erhvervede sin Hyundai i10 tilbage i 2012, havde den kørt 60.000 km på fire år. Han havde derfor på ingen måde forestillet sig de mange års køreglæde, købet ville give ham. 440.000 kilometer senere er han ikke blevet mindre glad for den lille i10.

Tværtimod er fascinationen over bilens ydeevne og pålidelighed kun steget. Bilen beskriver Peter Carlsen som pålidelig, trofast og tryg uden lige. På trods af at bilen har kørt 500.000 km, har han gennem de mange kilometer ikke oplevet fejl – de få reparationer har alene været almindelig slitage.

Det skriver den danske Hyundai-importør i en pressemeddelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Som bilejer giver det en kæmpe tryghed at have en bil, som gang på gang beviser, at den er til at regne med. Det er jo helt ufatteligt, at den selv efter 500.000 kilometer kører upåklageligt og ikke har fejlet én eneste gang. De værkstedsudgifter, der har været hen ad vejen, har primært været vedligehold af blandt andet kobling og viskermotor, men jeg har aldrig oplevet egentlige fejl og mangler. Det er et symbol på kvalitet, lyder det fra Peter Carlsen.

Foto: Hyundai Danmark

Ikke planer om en ny model
Selvom Peter Carlsens i10’er kan fejre et særligt jubilæum i år, betyder det ikke, at det snart er tid til at skifte bilen ud med en nyere model. For bilen bliver ved med at køre fejlfrit, så de rationelle argumenter for at skifte bilen eksisterer endnu ikke, mener han.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Jeg har tænkt mig at beholde bilen så længe som muligt, for den fungerer stadig upåklageligt her på sit tiende år, og så må vi se, om den når at runde 600.000 kilometer også. Når den engang ikke kan mere, så skal jeg da have en Hyundai igen, for min oplevelse og indtryk af Hyundai som bilmærke er enormt positivt, siger han.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk