Paul Walkers supersjældne BMW søger ny ejer

Hollywood-stjernen og bilentusiasten Paul Walker var glad for BMW. Især de sjældne modeller. Nu er endnu en bil fra hans samling sat til salg.

Denne BMW M1 er en af bare 453 eksemplarer, som tyskerne producerede mellem 1978 og 1981. Og faktisk har tyskerne aldrig produceret en superbil siden. Altså selvom der har været nok kunder med ønsket.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Om Fast and Furious-stjernen Paul Walker var en af dem, ved vi ikke. Og det er noget af det, vi aldrig får svar på. Men vi ved, at han anskaffede sig dette hvide eksemplar i begyndelsen af 10’erne. Bilen blev solgt fra boet efter Walkers død i 2013.

LÆS OGSÅ: VW indrømmer: Her er vores biler noget skrald

Siden er den flere gange dukket op med et til salg-skilt i forruden. Senest i januar sidste år, da havde bilen kørt bare 6.800 kilometer. Nu er der røget yderligere 21 kilometer på triptælleren. Men det er så lidt, at ingen vil bemærke det alligevel.

Reklameblok:Så missede du muligheden sidst, er den her nu igen. Det er RM Sotheby’s der har bilen på auktion. Helt præcist falder hammeren 10. december på en auktion i Miami. Vurderingen lyder på mellem 450.000 og 550.000. Altså dollars. I dansk mønt svarer det til, at der skal veksles et sted mellem 3,2 og 3,9 mio. kroner.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk