Paul Walkers Nissan Skyline søger ny ejer

Den er sølvgrå, men har ikke vilde blå stafferinger eller en voldsom spoiler – alligevel kan én af den afdøde Hollywood-stjernes Nissan Skylines nu blive din.

Før sin alt for tidlige døde i en frygtelig bilulykke nåede den amerikanske skuespiller og Fast and Furious-hovedrolle Paul Walker at samle sig en ordentlig bunke biler. Blandt dem en masse Nissan Skylines.

Store dele af filmstjernens firehjulede samling er allerede solgt for vilde beløb, men nogle biler har endnu ikke fundet nye ejere. Så som denne sølvgrå Nissan Skyline R34 GT-R V-Spec. En blandt blot en håndfuld biler som kom til USA.

Craig Lieberman, der stod bag bilerne, som filmholdet brugte i de tidlige F&F-film, fortæller på sin Youtube-kanal om netop denne Skyline. Som endda kører rundt med en spændende historie på bagsmækken.


Lieberman fortæller, at Walkers tidligere Skyline er i farven Sonic Silver. Interessant nok mistede F&F-stjernen hurtigt intressen for bilen, da en V-Spec II i hvid dukkede op.

SOLGT, BESLAGLAGT OG SOLGT IGEN
Det sølvgrå eksemplar blev i stedet solgt videre til en mand på Hawaii, som havde planer om at forvandle bilen til en replika-model af den Skyline, Walkers ses drøne rundt i i åbningscenerne af 2 Fast 2 Furious fra 2003. Så langt nåede han bare aldrig.

I hvert fald ikke før det amerikanske politis narkoafdeling beslaglagde bilen og solgte den videre på en auktion. Herfra blev den købt af en mand i Texas.

Men heller ikke hans navn står længere på registreringsattest. I stedet tilhører bilen nu en bilforhandler, der importerer biler fra netop Japan til USA.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre.


Reklame: