Reklame:

Paul Walkers datter får rolle i Fast & Furious

Meadow Walker vil ære sin far – derfor finder den 24-årige kvinde nu vej ind på det store lærred.

Vi ved endnu ikke hvordan. Men sikkert er det, at i hvert fald én nulevende person med efternavnet Walker dukker op i den første af de sidste Fast and Furious-film.

Meadow Walker, der er datter af afdøde Brian Walker, får nemlig i én eller anden forstand en rolle i den 10. Fast and Furious-film, der deles i to. Den første får premiere om bare én uge. Altså på næste fredag. Den 19. maj.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Nyheden kunne Meadow Walker selv dele med sine mere end 3,8 mio. følgere på Instagram i denne uge. Her takker hun blandt andet filmens instruktør Louis Leterrier for muligheden.

– Den første Fast & Furious-film fik premiere, da jeg var et år gammel! Jeg voksede op filmsettet med at se min far, Vin, Jordana, Michelle, Chris og mange flere på monitonerne. Takket været min far, var jeg født ind i Fast-familien. Jeg kan slet ikke fatte, at jeg nu også får lov til at være med – med dem, som har været omkring mig, mens jeg voksede op.

– Tak Louis Leterrier, for din venlighed, tålmodighed og støtte. Det føles som om, at du har været en del af familien, siden vi startede, jeg er glad for, at det kun er begyndelsen.

– En særlig tak til min fars bedste ven, som nu er min bedste ven Brandon Birtell, (producer, red). Dette ville ikke være muligt uden dig. Jeg er så velsignet, at jeg er i stand til at ære min fars arv og dele det med ham for evigt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

 

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?