Passager hang “med hele overkroppen” ud af ruden – så røg både bil og kørekort

Arkivfoto:: presse-fotos.dk

En bilist er sigtet for uforsvarlig kørsel i forbindelse med et bryllup. Politiet har allerede snuppet bilen og kørekortet.


En passager, som hang ud af vinduet, har nu kostet en bilist både kørekort og bil. Det oplyser anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi på Twitter.

Kørslen med passageren dinglende ud af vinduet fandt sted i forbindelse med noget kørsel i en bryllupskortege på Gammel Køge Landevej i Hvidovre tidligere på måneden. Her hang passageren ifølge politiet ‘med hele overkroppen ud af vinduet’.

– Det fik en patrulje til at sigte den 25-årige fører for særlig hensynsløs kørsel og for at bringe andre i fare, hvilket er omfattet af vanvidsbilist-stramningerne. Det betød, at bilen blev beslaglagt med henblik på konfiskation og kørekortet inddraget omgående, oplyser anklagemyndigheden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Nu risikerer bilens ejer, som også førte bilen, at blive dømt for vanvidskørsel. Sker det, kan det betyde, at staten konfiskere bilen. Ligesom bilisten må undvære kørekortet og risikerer en ubetinget tur bag tremmer. Og så selvfølgelig en klækkelig bøde.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk