Pas på, Tesla: Ny elbil har 14.000 newtonmeter

Karma Automotive har vist en mulig Tesla-dræber på LA Auto Show

De kalder den SC2. Et konceptbils-monster med 1,100 hestekræfter og hele 14.000 newtonmeter. Den nye Tesla Roadster har “kun” 10.000 newtonmeter.

På rækkevidden kommer SC2 dog til kort overfor Tesla`en. Med 560 kilometer på en opladning er der 440 kilometer op til Tesla Roadster, der lover en rækkevidde på imponerende 1.000 kilometer.

Til gengæld går SC2 fra 0 til 96 km/t på mindre end 1,9 sekund. Eller rettere den flyver. Tesla`en derimod skal bruge 2.1 sekund for at gå fra 0-100 km/t. Vi er virkelig i småtingsafdelingen her – men tal er tal.


LÆS OGSÅ: Verdens hurtigste traktor – Vejer fem ton og kører 218 km/t

Af andre lækre ting har Karma SC2 keramiske bremseskiver. Mest blæret er dog bilens “simulator”-funktion. Bilen kameraer kan sættes til at optage en køretur, og har man lyst, kan man genopleve præcis samme køretur virtuelt, når man kommer hjem og bilen holder stille.

Lad os sige det sådan her; lad være med at gøre det med turen hentil bageren om søndagen. Ifølge Karma skal SC2-ejere, hvis bilen sættes i produktion, se det som en mulighed for at finpudse evnerne bag rattet.

 

 

 


Reklame: