Reklame:

Påskeæg for voksne: Shop din nye klassiker hos Campen Auktioner Palmesøndag

image_34612

Hos Campen Auktioner kan man for alvor mærke farten i interessen for klassiske biler – måske du kan finde din egen, nye klassiker på auktion i Randers Palmesøndag?

Det vil være nærliggende at tro, at en bil i perfekt stand er dyrere end et rustent projekt. Men her kan man blive klogere på søndag, når en efter sigende i ’særdeles god stand’ Austin Allegro fra 1979 med under 10.000 km på speedometret, skal under hammeren cirka tre numre efter en Alfa Romeo Montreal fra 1975.

– “Man ved selvfølgelig aldrig, hvad der kan ske på dagen”, siger auktionarius Finn Campen fra Campen Auktioner. ”Men Alfa Romeo Montreal er blevet en populær vare, der i flot stand koster langt over en halv million – mens Allegroen mest er kendt for at være bilen alle elsker at hade.”

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Den erfarne hammersvinger er ikke meget i tvivl om, at Alfa Romeo’en får det højeste hammerslag. Timingen kunne nemlig ikke være bedre.

Veterankøretøjer er biler med mere end 35 år på registreringsattesten, og de må køres fra 15. marts til og med 15. november. Praktisk betyder det, at både sælgere og de nye ejere selv kan køre til og fra auktionshuset.

Beløbet fra salget af lot 108 går ubeskåret til Knæk Cancer. Brandbil MAN har været i aktiv tjeneste på HTHs fabrik i Ølgod frem til 31/12-2016.
Beløbet fra salget af lot 108 går ubeskåret til Knæk Cancer. Brandbil MAN har været i aktiv tjeneste på HTHs fabrik i Ølgod frem til 31/12-2016.

ET HAV AF FLOTTE BILER PÅ AUKTION

Som sædvanligt har Campen Auktionen nemlig fundet nogle sjove køretøjer eller biler med en særligt god historie. Eksempelvis ‘Lot 125’. En Chrysler Le Baron Cabriolet, der har tilhørt Johnny Reimer.

Reklameblok:
Eller hvad med ‘Lot 108’, som er en brandbil, sikkert en drengedrøm mange har haft. Bilen er lige til at indregistreres som veteran. Drengedrømmene kan i øvrigt fortsætte, når hele fire, røde Ferrari’er – den ene har ovenikøbet tilhørt formanden for en amerikansk Ferrari-klub – ryger under hammeren i Randers.

Er du mere til tysk sportsvogns-oplevelse, har Campen også seks Porsche’r på auktion. Andre prestigemærker som Bentley, Jaguar og Rolls-Royce vil også være repræsenteret og klar til dit bud.

Palmesøndagen begynder med eftersyn fra kl. 9.00,  og selve auktionen starter kl. 11. Campen Auktioner forventer publikumsrekord, samt at de dyreste biler under hammeren kommer over den halve million kroner.
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?