På 7 måneder har Polestar solgt 1.000 biler i Danmark

Foto: Polestar

De danske bilister har taget godt mod det svensk-kinesiske elbillmærke, Polestar. Det mener importøren i hvert fald selv. 

Polestar har været i Danmark mindre end ét år. På den tid er det alligevel lykkedes mærket at sælge 1.000 biler. Desuden prøvekøres Polestars-biler hver måned af mere end 1.000 danskere.

Det oplyser Polestar i en pressemeddelse.

Polestar kom til Danmark sidste forår. Nogle måneder senere i august leverede man de første biler til danske kunder, og siden da er det gået stærkt. Ved udgangen af marts måned 2022 er 1.000 Polestar-biler udstyret med danske nummerplader.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Vi har fra starten gjort det til en central mission at gøre det nemmere for forbrugerne at købe bil, og den strategi synes jeg, at vi er lykkedes godt med på kort tid. Jeg er meget stolt af den modtagelse og overvældende efterspørgsel, vi har oplevet i Danmark,” siger Henrik Bang, adm. direktør for Polestar i Danmark.

Polestar 2 – som er mærkets hidtil eneste model på det danske marked – er da også den sjette mest solgte elbil herhjemme i årets første kvartal. Modellen begynder fra en pris på 383.000 kr. For den slags penge får man en elbil med én motor, 231 hestekræfter, en rækkevidde på 541 kilometer og en 0 til 100 km/t-tid på 7,1 sekunder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk