Politi går viralt: Slap af, vi har efterfyldt udrykningsblinket


Politiet er ikke helt uden humor. I hvert fald ikke i den amerikanske by Bartlett.

Det kan synes sådan. Men politibetjente er ikke et humorforladt folkefærd. De seneste dage er en Facebook-opdatering fra politistyrken i den lille amerikanske landsby Bartlett i delstaten illinois således gået viralt.

For når borgerne ikke lægger mærke til en politibil under udrykning, giver det anledning til selvransagelse. I hvert fald hos betjentene på stationen i Bartlett.

– I går var vi ude for, at en bilist ikke stoppede med det samme. Føreren havde ikke set vores blå blink, lød forklaringen. Nu har vi fyldt efter med blå lysvæske, så vi er nemmere at se, lyder den kække tekst.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
I det hele taget er det en vittig sjæl som styrer politistyrkens sociale medier. For bare et par dage siden takkede betjentene for påmindelsen, om at de skal huske at skifte fra sommer til vinterluft i dækkene på patruljebilerne.  Gid flere betjente tog humoren med på job, som de gør i Bartlett.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk