Reklame:

Politi går viralt: Slap af, vi har efterfyldt udrykningsblinket

Politiet er ikke helt uden humor. I hvert fald ikke i den amerikanske by Bartlett.

Det kan synes sådan. Men politibetjente er ikke et humorforladt folkefærd. De seneste dage er en Facebook-opdatering fra politistyrken i den lille amerikanske landsby Bartlett i delstaten illinois således gået viralt.

For når borgerne ikke lægger mærke til en politibil under udrykning, giver det anledning til selvransagelse. I hvert fald hos betjentene på stationen i Bartlett.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– I går var vi ude for, at en bilist ikke stoppede med det samme. Føreren havde ikke set vores blå blink, lød forklaringen. Nu har vi fyldt efter med blå lysvæske, så vi er nemmere at se, lyder den kække tekst.

I det hele taget er det en vittig sjæl som styrer politistyrkens sociale medier. For bare et par dage siden takkede betjentene for påmindelsen, om at de skal huske at skifte fra sommer til vinterluft i dækkene på patruljebilerne.  Gid flere betjente tog humoren med på job, som de gør i Bartlett.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?