I oprør over beslaglæggelser – “Det skal ikke være stressende at køre til biltræf”

foto: OBD-Safe

Det skal være muligt at deltage i et biltræf. Også selvom en bil har sportspotte på. Det mener High On Cars-vært Niels Becker, der er i oprør over politiets indsats til et biltræf i Randers i weekenden.

– Jeg er oprørt, og jeg vil ikke finde mig i det.

Sådan skriver High On Cars-vært Niels Becker i et opslag på Facebook, efter at Østjyllands Politi i lørdag var talstærkt til stede i forbindelse med et biltræf i Randers i lørdags. Et træf der blandt andet resulterede i 76 sigtelser for brud på færdselsloven og 13 beslaglagte biler.

Boosted har tidligere fortalt, hvordan Østjyllands Politi vurderer, at op mod 2.500 biler var samlet til træffet i Randers. Politikredsen henviser i lørdagens døgnrapport til, at sigtelserne drejer sig om alt fra ulovligt konstruktive ændringer til støjniveauer. Ligesom en enkelt bilist blev sigtet for at køre ulovligt rundt med prøveplader og en anden kørte over for rødt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Politiet havde travlt til biltræf i Randers

Der er var altså nok at komme efter til lørdagens træf. Alligevel mener Niels Becker, “at der nogen hos politiet som ikke rigtig forstår”, som det hedder i et Facebook-opslag i gruppen “Imod konfiskering af biler/mc”.

Advokat på sagen
I et andet Facebook-opslag fortæller Niels Becker, at han har fået både freelancer-journalister og jurister til at se på sagen. For at dække regningen vil man, siger Niels Becker, sælge klistermærker.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:– Det skal kraftedme blive over mit lig, at det skal være stressende at køre til træf med en sportsbagpotte på, skriver Niels Becker i opslaget.

Samtidig fortæller Niels Becker, at High On Cars i dag mandag – efter en timelang snak med en advokat i weekenden – lægger en video om emnet på sin Youtube-kanal.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk