Oplev DHB 2016 til spotpris – køb din billet inden 1. maj


For anden gang i historien afvikles Danmarks Hurtigste Bil i det sønderjyske. Det sker i weekenden fredag d. 3 juni til søndag d. 5 juni, hvor Padborg Park lægger asfalt til DHB 2016!

EN PÅ OPLEVEREN
Som noget helt nyt byder DHB 2016 på professionelt racerløb. Det sker, når biler fra henholdsvis Danish Superturismo Turbo og OK Mobil 1 Legend Cup stiller til start på den 1,8 kilometer lange Padborg Bane. Her er garanti for, at klampen ryger helt i bund.

HURTIGST PÅ 201-METER
Danmarks hurtigste bil skal i år findes på en 201 meter strækning. Ligesom et kompetent dommerpanel skal finde frem til Danmarks flotteste bil. Brænderpladsen har været en fast bestanddel af DHB i mange år. Den er naturligvis også at finde i Padborg, hvor den som et nyt tiltag vil være åben i løbet af dagen. Kom og brænd dine dæk af helt ned til fælgene! Landets sejeste driftere er selvfølgelig også klar til at give den gas i Padborg!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
boosted_nytbanner-600x116

PENGE AT SPARE
Feststemningen sørger navne som Morten Breum, DJ Alligator og Kongsted for at pumpe i dig, når dag bliver til nat. Alt det og meget mere vil du gerne opleve. Og slår du til inden d. 1. maj, får du alle oplevelserne til en pris, som selv en nærig jyde kan sluge med velbehag.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Partout-billeten, der giver adgang til hele weekenden, fås til 825 kr. hvis du slår til, inden april bliver til maj. Det sparer dig for 125 kroner. Penge du passende kan bruge i den store udstillergade, som igen i år bugner af lækre tilbud med priser skræddersyet specielt til DHB-gæster.

KØB DIN BILLET NU OG TJEK RESTEN AF DHB-PROGRAMMET LIGE HER

PnCVItBMEZrZRvGsfTvK4J1eJs_cnow7c8o2CQRHnqwnGhE6fK7-vrJQUdg0FYkpMIF7TQ=w1240-h1136
Vi ses til den vildeste weekend med masser af race, fest og biler så langt øjet rækker – tjek lidt af det, der venter dig til DHB 2016 i galleriet herunder:

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk