Opgrader din bils forlygter med de nyeste LED-pærer

LED til bilen

LED er vejen frem, når vi snakker nye pærer til din bil. Vi har derfor set nærmere på de nyeste LED-pærer på markedet. Navnet er P90S EVO, og de lyser bedre, end vi nogensinde har set.

Der var engang, hvor alle skulle have xenon-lys på bilen. Det var super tjekket og moderne for 15 år siden. Men så kom bilfabrikkerne på banen med LED-pærer i stedet. Ganske enkelt fordi, at LED er mere effektivt, energibesparende og afgiver endnu mindre varme. Men kan man få LED til bilen, hvis den ikke er født med det?

Svaret er ja. Der findes mange gode løsninger, hvor du simpelthen bare skifter din bils halogen- eller xenon-pærer til pærer med LED. Og vi har denne måned kigget nærmere på en helt ny model, som eksperterne fra LEDtilbilen.com har fået på lager.

LED til bilen
De nye P90S EVO er markedets bedste LED-pærer til din bil

Modellen hedder P90S EVO, og det er en storebror til den forrige model, der hed P90 EVO. En model, som faktisk har været den bedst sælgende LED-pære i både 2019 og 2020, men nu er en endnu bedre version altså landet.

Den nye model
Det lille S betyder, at den lyser med hele 12.000 lumen, og farven er kold hvid på 6.500 kelvin. Desuden er det en intelligent pære, som lyser 360 grader rundt, så du får udnyttet hele lygtehuset.

P90S EVO er også vandtæt og kan derfor bruges til både biler, motorcykler og lastbiler uden problemer. Pærerne er i øvrigt med indbygget canbus, så du undgår fejl.

Ses vi til Auto Show?


En sidste, men super vigtig detalje ved den nye LED-pære, P90S EVO, er størrelsen. Den er nemlig lidt mindre end mange andre af samme type, og det betyder, at du lettere får plads til den i din bils lygtehus.

Prisen på P90S EVO
Men hvad koster sådan et vidunder så? Et sæt med to stk. LED-pærer koster normalt 1.199 kr., men der er 25 procent rabat lige nu. Så skynd dig ind på shoppen og gør et kup med det samme!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Klik dig ind hos LEDtilbilen.com nu og shop løs!

 

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk