Opel: Der kommer en ‘hurtig’ Astra


Meget tyder på, at Opel vil tage OPC-bilerne med sig ind i den elektriske tidsalder. Hvis vi da kommer så langt.

I et interview med Top Gear forklarede Vauxhalls, chefdesigner Mark Adams, at Opels britiske division er i gang med at udvikle en topmodel af den kommende eldrevne Astra.

Adams var ikke meget for at gå i detaljer, men han understregede, at Opel/Vauxhall er ivrige efter at frigive en eldrevet topmodel, hvor eksteriøret ikke er topprioritet. Det, altså bilens design, mener Opel nemlig allerede at have godt styr på.

LÆS OGSÅ: Denne Opel er snart fortid

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Selv kalder Adams den nye Astras design ‘en gylde middelvej’ mellem form og funktion. Noget tyder altså på, at Opel genopliver OPC-mærkningen. Noget tyskerne tidligere har brugt på modeller som netop Astra, mens og den mindre Corsa og noget større Insignia har fået samme behandling.

Elbilsudgaven af Astra forventes at være klar til de europæiske veje engang i løbet af næste år. Men den findes faktisk allerede som både diesel, benzin og i en hybridudgave med op til 225 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk