OPDATERING: Golf GTI med latterligt lavt kilometertal solgt


For blot nogle uger siden skrev om den specielle Golf, som har stået parkeret i 19 år. Nu er den solgt.

Og det for et vanvittigt beløb – selve bilen kan du i øvrigt læse meget mere om lige her. Men kort fortalt har vi med en Golf IV GTI at gøre. Men ikke som de er flest. Nej, den sølvgrå tysker er en 25-års jubilæumsmodel.

Og det skal som sagt koste lidt, når kilometertælleren ikke viser mere 12 kilometer. Eller otte miles hvis vi skal være helt korrekte. Der er nemlig tale om et højrestyret eksemplar indregisteret første gang i 2002.

Hvor meget er det så? En sjat – for at sige det mildt. For godt nok blev Golf’en udbudt hos Silverstone Auctions uden mindsteprisen, men budene stak alligevel af. Faktisk sluttede en decideret budkrig først, da der blev budt 38.250 britiske pund for bilen.Og hvis du ikke er helt stærk i veksel kursen, kan vi oplyse, at det svarer til godt 333.000 danske kroner. Til sammenligning kan du få en ny Golf 8 med dansk afgift og stadig have noget til overs for den slags penge.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk