Ondeste pickup nogensinde? 6 hjul og 1.026 hestekræfter


Hennessey! Prøv at sige det. Det kan kun betyde onde biler. Og ond er denne Dodge Ram TRX i den grad.

Det er mere end to år siden, Hennessey Performance for første gang fik sagt, at man ville lave noget decideret ondskabsfuldt ud af Ram TRX. Det er dog ikke før nu, at der er sket noget.

Der skal kun bygges en lille håndfuld biler. Alle kommer de til at koste 450.000 dollars. Altså fra 450.000 dollars. Det er 3 millioner kroner plus det løse, og så kommer afgifter, mons og alt muligt andet djævelskab selvfølgelig oveni.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:LÆS OGSÅ: Nu bliver det 86 procent dyrere at lade elbilen

Men for den slags penge får de heldige købere så også en 7,2 meter lang bil. Den er i øvrigt 2,23 meter bred og 2,1 meter høj. Men det er under hjelmen, at det sådan rigtig bliver sjov. Den 6,2-liters V8’er med kompressor er godt nok den samme. Men det er effekten ikke.

Tværtimod er den vokset fra 712 hestekræfter til voldsomme 1.026 hestekræfter og 1.313 Nm. Hennessey kalder bilen Mammoth 1000 TRX, og de tror faktisk så meget på ombygningen, at de tilbyder to års fuld garanti på den.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk