Ond 80’er-raket: Mega Manta har en V8 mellem forhjulene


Var det noget med en Manta? En meget bred Manta!

Der er, uanset hvordan den vendes og drejes, ikke mange muskler i en Opel Manta. Medmindre den da hedder 400. Og lige den model er så godt som umuligt at opdrive i dag.

Om det var samme tanker, der gjorde sig gældende i 1981, da denne Manta B2 fik lagt en 327 Ci Chevrolet-V8, skal vi ikke kunne sige. Men bygget blev den for snart 40 år siden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bilen, vis amerikaner-V8’er drives frem af et tre-trins automatgear, er desuden udstyret med et otte-punkts bur og det bredeste bodykit, vi længe har set på noget 80’er-jern.

LÆS OGSÅ: Husker du Bjørns Peugeot 206 – Mørkets fyrste!

Mega-Manta gennemgik i vinter 2016-2017 en komplet restaurering og et farveskift fra bordeaux til den to-tonet sølv-sorte. Lige siden har den prøvet at finde en ny ejer.

Hvis ikke røde H-seler, LSD-bagtøjet og 80’er-stilen kan sælge, så står verden da ikke længere på fire hjul.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bilens nuværende ejer oplyser, at Manta’en ikke har været på vejen i seks år. Derfor skal bremser, batteri og motoren nok lige ses efter mindst én gang, før der skal asfalt under hjulene igen.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre mellem billederne af bilen

NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk