OMG! Her er 16 vanvittigt store fartbøder

Foto: Sikker Trafik

“Hold da op, kørte jeg virkelig så stærkt?” Ja, og det er svært at tale uden om, når du bliver taget med 389 km/t… Den historie og 15 andre fartbødefortællinger får du her!

Det er bare aldrig sjov. Hverken at blive blitzet eller vinket ind af Bent Betjent, ‘bare fordi’ du måske har trådt lidt for hårdt på speederen.

Den hilsen fra Ordensmagten i e-boksen har ingen nogensinde set frem til. Vores kollegaer på Bil Magasinet har dog fundet 16 af de helt grumme eksempler frem.

Så ser din dag pludselig ikke så sort ud – altså med mindre du har kørt så meget med hovedet under armen, at kørekortet er røget sig en tur.1. Rustvognen fik bøden
Den irske rustvognschauffør John Carr blev i 2007 idømt en fartbøde med en afdød passager ombord. Han kørte for hurtigt i spidsen for et begravelsesoptog i Dublin, og modtog en bøde på 80 euro, godt 600 kr. og to klip i kortet. Farten var 70 km/t i en 50 km/t-zone. Adskillige andre i kortegen fik også bøder, eftersom de fulgte rustvognens hastighed. ”Jeg har aldrig før hørt om en rustvogn i en kortege, der har fået en fartbøde, men jeg må jo nok hellere betale,” sagde bedemanden til dagbladet The Irish Times.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videreNæste side
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk