Omdiskuteret værkstedskæde kom ud af 2021 med million-underskud

Foto: PR

Den sløje trafik på de danske veje, coronapandemien og investeringer i forretningen får skyld for røde tal på bundlinjen.

Værkstedskæden Skorstensgaard kom ikke ligefrem godt ud af 2021. I hvert fald ikke hvis man ser på regnskabet. Her er resultatet et underskud på 16 millioner kr. efter skat. Det skriver JydskeVestkysten på baggrund af en pressemeddelelse.

Selv forklarer kæden, at underskuddet skyldes den mindre trafik på de danske veje som corona-pandemien har medført. Men også investeringer i forretningen får en del af skylden. Men også omkostninger i forbindelse med en retssag mod De Danske Bilimportører, som begge parter hævder at have vundet, har trukket tænder ud.

I en endnu ikke offentliggjort pressemeddelelse skriver værkstedskæden, at det efter 12 år med fremgang, ikke var et tilfredsstillende resultat, man fik ud af 2021.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk