Oh yes: G-Power klar med 695 hk i S63 AMG Coupé

s-coupe

Vi behøves ikke slå det fast, men G-Power er galskab på fire hjul. Nu er de tyske tunere klar med endnu en vanvids-mercer – 695 hk!

De er kendt for at tage en i forvejen virkelig hurtig fabriks-bil blot for at gøre den til et vejgående missil. Hvordan det kan være lovligt, skal vi lade være usagt. Men nu har G-Power altså gjort det igen.

Fra fabrikken har den 5,5-liters V8 biturbo-maskine i Mercedes S63 AMG Coupé 900 newtonmeter og 577 heste i stalden. Tilsæt G-Power foderblanding og de tal vokser til henholdsvis 1.000 Nm og hæsblæsende 695 hk. Der skulle dermed være mere end rigeligt med overskud til at bide diverse superbiler godt og grundigt i de bagerste hjul på et stykke med fri hastighed i Tyskland.

G-Power rør ikke ved karosseriet. Så den friske S Coupé-ejer kan stadig drage fordel af det ekstremt underspillede ydre, den elegante AMG’er er udstyret med. Al’ magien udfører de tyske tunere ved at erstatte den oprindelige ECU-programmering med deres eget plug and play-system.

FOR IKKE AT SLÅ MOTOREN IHJEL
Så er 0-100 km/t til gengæld også et overstået kapitel på blot 3,8 sekunder. Og tophastigheden skal findes et godt stykke syd for 325 km/t. For at sikre at de ekstra kræfter ikke tager livet af motoren, er den forøgede effekt computerstyret til først at træde ind, når olietemperaturen har nået et vist niveau. Effekten slår igen automatisk fra, når motoren opnår den maksimalt tilladte temperatur, som Mercedes i Stuttgart foreskriver.

Udover motoroptimeringen kan der tilkøbes lækre Hurricane RR-hjul i størrelsen 255/35R-21″ på forakslen og 295/30R-21″ bagtil , så man er sikret optimalt greb i asfalten, når monster-merceren slippes løs.

SE BÆSTET I GALLERIET HERUNDER

merc-s-coupe-5


Reklame: