Dansker øverst på Hockenheim-podie: Fører nu mesterskab

Foto: XYNAMIC

Danske Frederik Schandorff kørte i søndag sin McLaren 720S GT3 til en sejr på den legendariske Hockenheim-asfalt.

Det lignede en andenplads til Frederik Schandorff, Oliver Millroy og Brendan Iribe i fjerde afdeling af GT World Challenge Europe Endurance Cup på Hockenheim søndag eftermiddag, da løbet pludselig tog en uventet drejning.

Trekløveret fra Inception Racing havde indstillet sig på at slutte bag den konkurrerende Porsche fra Herberth Motorsport – men da denne fik en punktering på sidste omgang, kunne Inception Racings McLaren med Frederik Schandorff bag rattet smutte forbi og tage flaget.

LÆS OGSÅ: Nu falder benzinprisen – og den kan blive billigere endnu

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Klassesejren på den tyske racerbane betyder, at Schandorff, Millroy og Iribe nu igen fører Gold Cup-stillingen i det europæiske langdistancemesterskab, hvor der kun resterer en enkelt afdeling.

– Fantastisk ræs, fantastisk sejr! Vi havde indstillet os på at slutte toer, da jeg på sidste omgang ser, at konkurrenterne har fået problemer. Det er sådan noget, man helst ikke selv vil opleve, men i det her tilfælde var det jo vores held. Vi havde en stærk bil hele weekenden, startede toer i klassen og var godt med i kampen fra start til slut.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Kæmpe tak til hele holdet, som har arbejdet hårdt på at være godt forberedte til det her løb. Vi fik hvad vi kom for, og nu er vi tilbage i toppen af mesterskabet. Finalen i Barcelona bliver ekstra svær, da Brendan (Iribe, red.) lander direkte fra et andet stort racerløb i USA, så vi har virkelig brug for pointføringen, lyder det fra Frederik Schandorff.

Femte og sidste afdeling af GT World Challenge Europe Endurance Cup afvikles på Circuit de Barcelona-Catalunya fra den 30. september til den 2. oktober. Inden da skal Frederik Schandorff i aktion i European Le Mans Series, hvor han stiller op for Car Guy Kessel Racing på Spa-Francorchamps den 23.-25. september.

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk