Nyt firma tilbyder spritnye biler på abonnement

JUSTDRIVE bil på abonnement

Hos JUSTDRIVE vil de gøre det lettere at have bil. Det forsøger de at løse ved at tilbyde helt nye biler på abonnement i 120 dage ad gangen.

JUSTDRIVE er kommet godt fra start med deres produkt, hvor forbrugeren abonnerer på bil i en periode på 120 dage ad gangen. Derefter er det tid til en ny model, frisk fra fabrikken – eller måske en pause. Ved hvert skifte er der mulighed for at genoverveje både transportbehovet, bilmærke og størrelse.

Når du hverken leaser, lejer eller ejer, undgår du langvarige aftaler eller usikre investeringer i en bil. Det gør markedet mere tilgængeligt for dem, der ikke har behovet for en bil 365 dage om året, men måske skal bruge den i sommerferien eller i en periode, hvor dagligdagen eller arbejdet kalder på det.


JUSTDRIVEs koncept er kort og godt ’friheden til bare at køre’. Den faste månedlige ydelse inkluderer gebyrer, vedligeholdelse og forsikring, så du altid ved, hvad din bil koster dig om måneden. Du skal kort sagt kun sørge for at tanke op. Det nye firma skiller sig desuden ud fra resten af markedet ved at være 100% digital.

JUSTDRIVE bilabonnement

“What you see, is what you get. Det tror jeg, er vigtigere end nogensinde før. Vi gider simpelthen ikke bøvlede aftaler med skjulte gebyrer og ’det med småt’. Vi vil vide præcis, hvad vi får – og præcis hvad vi betaler. Det er også derfor, vi hedder JUSTDRIVE. For du skal vitterligt ikke bekymre dig om andet end det,” lyder det fra Jacob Davids Thomsen, CEO og grundlægger af JUSTDRIVE.

”Hos JUSTDRIVE er det ekstremt nemt at gennemskue, hvad omkostningerne løber op i. Den pris, du ser på hjemmesiden, er det, det kommer til at koste dig at blive godt kørende. Vi ved godt, at biler hurtigt får brugsridser. Derfor betaler vi skader op til 2.000 kr., det dækker de her hverdagsridser, der ikke stammer fra en decideret skade. Samtidig har vi en fast høj kilometerpakke på 10.000 km over de 120 dage, aftalen løber. Og helt ærligt, hvorfor så binde sig til én specifik bil, når man kan få glæden og duften ved ny bil hver fjerde måned?”, udtaler Jacob.

Klik her og se bilerne!Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk