Reklame:

Nyt borgerforslag vil fjerne momsen på benzin og diesel

Foreløbig har 11.000 støttet et borgerforslag, som midlertidigt vil betyde 0 moms på en række energiformer. Blandt andet benzin og diesel.

– Markedspriserne på energi er steget så voldsomt, at – selv uden tillæg af skatter til staten – er priserne svære for mange borgere at betale.

– Når priserne igen falder til de respektive niveauer, som de er steget fra på den enkelte energiformer, kan momsen genindføres.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Sådan skriver Anders Z. i et borgerforslag, som vil have nedsat energiafgifter og sat en stopper for momsen på energi. Altså midlertidigt. Anders Z. mener, at det må være i samfundets interesse, at borgerne ikke rammes så hårdt af vilde energiregninger, at de tvinges ud af hus og hjem.

Borgerforslaget, der blev oprettet i sidste uge, har foreløbig samlet 11.000 underskrifter. Samlet skal der 50.000 underskrifter til for at gøre emnet aktuelt i Folketinget.

Forslaget vil først have moms og energiafgifter tilbage, når markedsprisen er tilbage på niveau med prisen fra den 31. december 2020.


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?