Medie: Her er billederne af den nye Supra


En ny Toyota Supra har bilfolket skreget på, siden den foreløbige sidste udgave, Mk. IV, trillede af samlebåndet i 2002.

LÆS OGSÅ: SE VERDENS HURTIGSTE VR6 TURBO GOLF II BLIVE SKUD AF – 1.100 HK!!

På det seneste har rygtemøllen da næsten heller ikke kunne male hurtigt nok, når det kommer til nyt fra Toyota City i det centrale Japan. Det seneste og mest sejlivede fortæller om hybridteknologi, biturbo og V6-motor som drivkraft.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: SE G-POWERS 740 HESTES SVANESANG TIL V8-M3’EREN

Vigtigt er det dog at fastslå, at det stadig blot er rygter. Men at bilen er på vej, holder 112 procent vand. Selv fabrikken lægger ikke skjul på det. I juni kom det frem, at Supra-navnet var blevet registeret som varemærke i Europa.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


boosted_nytbanner

SLØRET LØFTET I CAMOUFLAGE
I går kunne mediet supramkv.com så bringe spionbilleder af den længeventede japaner. Som faktisk ikke er en rendyrket Toyota. Japanerne slår nemlig metallet og byggeplatformen sammen med BMW, der til gengæld vil give verden ‘Z5’ som afløser for Z4. vis produktion stoppede for blot et par dage siden.

LÆS OGSÅ: KONKURRENCE – VIND CHIPTUNING AF DIN BIL

Supramkv.com mener at kunne gennemskue den ellers godT camouflerede bil. Herunder – godt gemt af BMW-stumper – skulle gemme sig arbejdet på produktionsudgaven af FT-1 konceptet, som Toyota præsenterede i 2014.
Konceptet har siden dannet grubund for al’ snakken i krogene. Snart kan BMW og Toyota ikke holde deres samarbejde hemmeligt meget længere – hvis der skal nogle testkilometer i karosserne før den forventede verdenspremiere i 2019.

KLIK I GALLERIET HERUNDER OG SE SPIONBILLEDERNE

 

Reklame:

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk