Reklame:

Nye vinduer eller drømmegaragen – vi bygger og bygger 

image001

Der er gang i økonomien, og vi bygger om som aldrig før. Nye vinduer, nyt badeværelse og større garage er nogle af tingene på vores ønskelister.  

Økonomien er gået fremad i nogle år, og det kan mærkes rundt omkring hos danskerne. Vi lægger flere penge til side, køber nye biler og investerer i boligen som aldrig før.

Den store fokus på energibesparelser har betydet, at vi i høj grad fokuserer på at gøre vores bolig så energi-effektiv som muligt. Her er der især mange, som sørger for at få sat nye vinduer og døre, der er mere energivenlige, i, end de gamle i huset. For gamle vinduer og døre er nogle af de største syndere, når det gælder tab af varme.

Reklame:

TID TIL DE STØRRE DRØMME
Og når der så er nye vinduer i hele huset, vælger folk i højere grad at gå i gang med at opfylde de lidt større drømme. Det kan for eksempel være drømmegaragen, der nu bliver gjort til virkelighed.

For ud over plads til bilerne er vores garager blevet til det nye hobbyrum. Der skal være plads til biler, mountainbikes, racercykler og værktøj. Og måske er drømmen om en motorcykel også blevet til virkelighed, for så skal der da også gøres plads til det nødvendige udstyr.

Der er faktisk ingen grænser for, hvad man kan få plads til i garagen. Nogle firmaer har ligefrem specialiseret sig i at levere gør-det-selv-garager efter mål.

På den måde kan man helt selv bestemme, hvordan den nye garage skal se ud. De lover oven i købet, at man kan samle hele garagen selv på bare tre dage.

ALLE HAR EN DRØMMEGARAGE
Der er ingen tvivl om, at vi er rigtig mange, der har vores helt egen fantasi om en drømmegarage. På Pinterest kan man se nogle af de drømmegarager, som allerede er bygget rundt omkring i verden. Her fremgår det meget tydeligt, at det i kun er fantasien, der sætter grænser.

Så hvis man har nogle ekstra penge, er det måske en ide at sætte sig ned og tegne et udkast til, hvad den nye garage skal have plads til, og hvor den skal stå.

image002

 

 

 

Reklame: