Ny VW Passat på vej – her er billederne

VW har lige udsendt billeder af den faceliftede udgave af Passat. Her kan du læse mere om den.

Du skal dog vente helt til september, hvis du gerne vil sætte rumpen i den nyeste aftapning af VW Passat. Til gengæld bliver det en opdatering med masser af tech og lyst til at køre selv.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Du skal for eksempel ikke tænke mere over, om du er online via mobilen eller ej. Det klarer bilen selv med sit eget SIM-kort. Også Modular Infotainment Matrix-systemet, der snakker sammen med Apple Carplay, kommer i den nye Passat, så du altid har dine bedste apps lige ved hånden.

Når VW snakker assistentsystemer, så hedder det nu IQ.DRIVE. Det dækker blandt andet over Travel Assist, som kan gøre din Passat selvkørende. Tænd blinklyset, og bilen skifter selv vognbane, når det er muligt. Smart. Systemet gør bilen (delvist) selvkørende op til 210 km/t.

Læs mere om IQ.DRIVE her!

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Den nye Passat fås også som GTE-model med længere rækkevidde end hidtil, så du kan nu køre 55 km på strøm alene. Elmotoren yder i kombination med den 1,4-liters turbobenziner 218 hk.

Også kabinen er ny med blandt andet sublim lyd fra danske Dynaudio og masser af digitale lækkerier som induktiv ladning af mobilen, USB-stik og meget andet.

Her er billederne:

Ny VW Passat Ny VW Passat Ny VW Passat

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk