Ny video fra Boosted Tour 2016 Aarhus


Hvis levende billeder var så levende, at de afgav duft, så kunne du lige nu nyde en tung blanding af dækrøg… ( og lidt regn, desværre) AN-Foto.dk forbi første afdeling af Boosted Tour 2016 hos Alpine Danmark i Aarhus med et videokamera.

boosted_nytbanner-600x116

På forhånd havde en grum og grå vejrudsigt for onsdag d.6 april ladet vores forventinger på redaktionen skrabe asfalt. Men hold k***, hvor er de danske bilfolk seje. Tak fordi I trodse regnen! Tjek Boosted Magazine nr. 28, der lader i butikkerne torsdag d. 5 maj, for alle de sprødeste billeder fra dagen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Næste stop på touren bliver hos Au2trading.dk i Nykøbing Mors, onsdag d. 4 maj. Som sædvanlig fra 17:00 til 21:00. Du kan se hele tourplanen lige her – ses vi?

Video fra AN-Foto.dk kan du se lige herunder – kan du spotte dig selv?

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


[fbvideo link=”https://www.facebook.com/ANfotodkCARMEDIA/videos/1712136942409443/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk