Ny trailer: Så vildt bliver Gran Turismo 7


Over 400 biler og 100 kilometervis af asfalt fordelt på 97 baner. Sådan begynder Gran Turismo 7. Med tiden kommer mere til.

I ni år har vi ventet på et nyt Gran Turismo. Men den 4. marts 2022 er ventetiden forbi. På den dag – det er fredag – er Polyphony Digital nemlig klar til at sende Gran Turismo 7 på gaden.

Der er lige nogle dage endnu, men heldigvis har udviklerne været søde til at gøre ventetiden kortere. Senest har PlayStation offentliggjort en 32 minutter lang video, hvor spillets producer Kazunori Yamauchi gennemgår nogle af spillets mange features.

Selv siger Yamauchi, at udviklerne ser GT7 som det mest komplette Gran Turismo til dato. Når spillet udgives, vil det samtidig markerer seriens 25 års-jubilæum.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Et af de mange nøgleord for udviklerne har været respekt for bilkulturen. Derfor er der mere end 400 superdetaljerede biler med fra start. Der er også 97 af verdens mest kendte baner med, og Yamauchi lover, at der kommer flere til.

Alle kan spille Gran Turismo 7
Endvidere skal alle, selv dem som er helt nye i bilmiljøet kunne spille med. Men det betyder ikke, at simulatorfornemmelsen er forsvundet.

Også de hardcore fans vil få noget ud af GT7, lover produceren. Den halve times video gennemgår nogle af de mest prominente features i det kommende bilspil, såsom at man starter med ‘in game credits’ nok til at købe sig en hatchback.

Herfra er det bare at køre sig op gennem rækkerne. Men ikke kun ved ‘almindeligt’ banerace. Drift-og dragrace er også en del af pakken. Det samme er en række meget flotte fortællinger om bilmærkerne, som er med i spillet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og meget, meget mere! Blandt andet muligheden for at tune.. og købe brugte biler. Ja, brugtvognsforhandleren er tilbage i Gran Turismo.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk