Ny Paul Walker-dokumentar på vej

 

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Det amerikanske TV-netværk Paramount Network arbejder på en dokumentarfilm om fast and furious-stjernen Paul Walker, der omkom på tragisk vis i en bilulykke i 2013

Den 30. november 2013 fik dødelige udgang for Paul Walker, da filmstjernen og vennen Rodger Rodas begge mistede livet i en voldsom bilulykke i en rød Porsche Carrera GT.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Fem år efter tabet af verdensstjernen, der brød igennem i rollen som undercoverbetjenten Brian O’Conner i The Fast and the Furious fra 2001, har amerikanske Paramount Network offentliggjort, at selskabet arbejder på en dokumentar om Walkers liv og tragiske død med titlen ‘I Am Paul Walker’. 

Paul Walker havde en stor passion for biler. Efter sin død blev han kendt som ejeren af denne samling.

PAUL WALKER FORTALT AF VENNER
Bag dokumentaren står de to producerer Derik Murray og Adrian Buitenhuis, der begge var involveret i dokumentaren ‘I Am Heath Ledger’ om det ligeledes afdøde Hollywood-ikon, Heath Ledger.

Reklameblok:

Den nye Walker-dokumentar vil med hjælp fra de personer, der kendte Paul Walker bedst, fortælle historien om Walkers filmkarriere, men også det velgørenhedsarbejde han var en del af i forbindelse med jordskælvs-katastrofen på Haiti i 2010. Derudover berør filmen Paul Walkers passion for det maritime liv og hændelserne om til hans alt for tidlige død som bare 40-årig.

‘I Am Paul Walker’ har endnu ikke nogen udgivelsesdato.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk