Ny motorfestival klar til at indtage Vandel


Sæsonen 2016 kører allerede i sjette gear, og nu skal der findes et eller to ekstra til arrangementet Motorfestival. Så meget gang er der i den danske bil-scene denne sommer.

HELT NY FESTIVAL I KENDTE OMGIVELSER
Herhjemme er festivalen helt ny. Men for danske bilentusiaster bliver det i kendte omgivelser. Området omkring Vandel Flyvestation, hvor DHB holdte til i mange år, skal atter lægge asfalt til motorsport i weekenden d.20-21. august.

LÆS OGSÅ: SAAB AFLIVET…IGEN

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Festivalen bliver en blanding af forskellige motorsports-aktiviteter. Blandt de helt store begivenheder er Gymkhana Grid, en autocross-serie udtænkt af rallykører Ken Block, kendt fra bl.a. Top Gear. I den anledning har Motorfestival fået sidste års vinder af løbsserien, Luke Woodham, til Vandel.

MCH45250

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Derudover vil værtsparet fra TV3’s Formula 1-dækning, Nicolas Kiesa og Peter Palshøj, rulle gode historier og anekdoter fra motorsports kongeklasse udover weekenden. Førstnævnte medbringer desuden sin Lamborghini og strækker højrefoden i en Formel 3-bil i løbet af weekenden.

LÆS OGSÅ: VIND SOMMERENS FEDESTE V8-GRILL 

Livemusik, besøg af motorcykel-stuntkører Mike Jensen samt DTS, DTC og Formel FDM-kørere er blot en flig af det resterende program. Ligesom det bliver muligt med en tur i passagersædet i flere lækre racerbiler.

boosted_nytbanner-600x116

Der er langt op til et brag af en motorsports-begivenhed i august – find mere info her: www.motorfestival.dk og på Facebook

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk