Ny Gran Turismo 7-trailer viser spillets ånd med flere biler

Der går stadig noget tid, før vi kan ræse derudaf i Gran Turismo 7. Og nu tirrer udvikleren med endnu en blæret trailer.

Der går stadig noget tid, før vi kan ræse derudaf i Gran Turismo 7. Og nu tirrer udvikleren med endnu en blæret spiltrailer.

Du kan være sikkert på, at i hvert fald Boosteds webredaktør sidder klar foran en PlayStation 5 den dag, Gran Turismo 7 sendes på gaden. Som det ser ud nu, bliver det 4. marts næste år.

Der er altså lige nogle måneders venten endnu. I mellemtiden vil udvikleren Polyphony Digital dog gerne fortælle lidt mere om, hvor vild en racing-oplevelse vi har i vente.

I traileren fortæller spilinstruktør Kazunori Yamauchi, at biler ofte er det smukkeste, verdensindustrien kan skabe. Og vi er mere end tilbøjelige til at give ham ret.Selvom der er også er svipsere indimellem.

Når det så er sagt, ser Gran Turismo 7 næsten for godt ud til at være sandt. Det skal dog få lov at komme an på en prøve. GT7 lover at lade spillerne samle på biler, modificere og fremfor alt køre dem.

Mindst 420 biler i 4K-opløsning
Altså med et joystick eller et rat-og pedalsæt hvis man er så heldig at have et stående. Man kan selvfølgelig også tage billeder af de bedste øjeblikke. Og der skulle være nok at tage billeder af. I hvert fald når det kommer til biler.

Mindst 420 biler og 90 baner er allerede bekræftet, og det hele vil kunne opleves i 4K-opløsning. Det kræver blot, at spillerne har det rette grej.

I den nyeste trailer, som du kan se lige herunder, optræder alt fra Lamborghini Huracan GT3, Porsche 911 GT3 R, Jaguar XJ13, Chaparral 2J, Alpine A220, Aston Martin DB5, en hel del GT Vision-biler, en Nissan Skyline R34, den nyeste Toyota Supra – og meget mere!

Kan vi springe resten af 2021 og frem til 4. marts 2022? Tak!

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk