Reklame:

Ny funktion på vej: Snart er din telefon – også – et dashcam i bilen

Lige nu kræver det godt nok, at man graver lidt i noget kode – men funktionen er på vej.

Google har en overraskelse på vej til brugere af Android-telefoner. En overraskelse der ikke er så hemmelig endda. For snart vil Android-smartphones kunne bruges som dashcam.

Det skriver 9to5android.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Mediet har gravet koden til den kommende funktion frem under Android-appen ‘personlig sikkerhed’.

Samme medie skriver, at Google retter funktionen mod sine egne Pixel-telefoner. Men på andre Android-mobiler skulle det også være muligt at få et ‘dashcam frem.

LÆS OGSÅ: Politiet om DHB: “Det skal være sikkert og festligt”… og med en masse kontroller

På den måde vil mange millioner bilister faktisk have et dashcam lige ved hånden, når de bevæger sig ud i trafikken. Noget der kan være sin vægt værd i guld, hvis uheldet skulle være ude.

Reklameblok:
Et dashcam reddede eksempelvis Morten D. fra at politiets klør. Læs mere om den vilde historie her.

Hvornår Google gør funktionen tilgængelige har 9to5android ikke kunnet blive klogere på. Men det ligger fast, at android-telefoner vil kunne bruges som dashcam, så snart de tilsluttes bilens bluetooth-forbindelse.

Det vil desuden være muligt at optage både lyd og billede. For hvert minuts optagelse vil der blive brugt 30 mb hukommelse.
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?